BI-HOTEL-OBSERVATORIER TIL ALLE

 In Nyheder

UP-DATE PÅ CF-Kampagnen:
Crowdfunding-fristen forlænget 14 dage.

Til gengæld får alle, som bestiller, tilsendt et bi-hotel - uanset om vi når crowdfunding-målet eller ej 🙂

Med en donation på 25 bi-hotel-observatorier til vores "Skolepulje", har Dansk Planteværn lige fået det samlede antal forudbestillinger på observatorier op på 100 - altså er vi halvvejs mod målet: At kunne aflevere en bestilling på 200 bi-hotel-observatorier til tømrermester Ebbe Bredal i Jægerspris.

Derfor har vi vovet pelsen og samtidigt ændret kampagnen, så alle private, som har bestilt et bi-hotel-observatorium, får det tilsendt - uanset om vi når crowdfunding-målet på 85.000 kroner inden fristens udløb.

Det betyder samtidigt, at de første 25 skoler, som har skrevet sig op i vores "Skolepulje", godt kan begynde at glæde sig!


Nu skal der bier og bestøvning på skoleskemaet...i 25 danske biologilokaler.

Men vi har over 100 skoler på ventelisten, så støt gerne med gratis bi-hotel-observatorier her: https://www.booomerang.dk/projects/foelg-vilde-biers-livscyklus/ - eller køb et til dig selv.

På vegne af vores VILDE BIER og ungerne på 25 skoler siger vi stort TAK til Dansk Planteværn!

Kommunikationschef, Jakob Tilma, begrunder donationen med disse ord:

Plads til både landbrug og natur

Vores udfordring er at brødføde verden samtidig med at vi giver plads til naturen.

Dansk Planteværn arbejder for at styrke enkle tiltag, der kan gøre en stor forskel for biodiversiteten i Danmark.

Ved at støtte PlanBis projekt "Skolepuljen" vil vi arbejde for at fremme en mere nuanceret debat omkring landbruget og naturen i Danmark.
Biodiversitetstiltag er med til at sikre, at der er føde og skjul til fugle, vildt og insekter igennem hele året, også når markerne er høstet.

 

Recommended Posts