MENU til PLAN Bi´s orienteringsmøde

HONNINGMIDDAG A´LA GERLEV KRO

Så er menuen klar til vores orienteringsmøde om PLAN Bi.

Det er nemlig ikke nær så tørt, som det lyder. Vi skal også have noget godt at spise, og her er hvad kokkene på Gerlev Kro er kommet op med til os 🙂

 

Menu ved PLAN Bi orienteringsmøde

18. januar på Gerlev Kro

 

Forret

Honningbagt Laks

Honningsyltet Laks

Honninggravet Laks

————-

Hovedret – Buffet

Honningglaseret Unghane

m/Honningbagte Rodfrugter

 

Stegt Andebryst m/Appelsin og Honning

 

Honningstegt Kalvesteg

m/Honningristede Kartofler og

Kalvesky m/Honning

 

Rødbedesalat m/ Honning og Sennep

Fennikelsalat m/Honning og Æbler

Rødkålssalat m/Nødder og Honning

————-

Dessert

Diverse oste m/Valnødder i Honning

Mazarinkage m/Honningskum