HONNINGMIDDAG A´LA GERLEV KRO
Så er menuen klar til vores orienteringsmøde om PLAN Bi.
Det er nemlig ikke nær så tørt, som det lyder. Vi skal også have noget godt at spise, og her er hvad kokkene på Gerlev Kro er kommet op med til os 🙂
Menu ved PLAN Bi orienteringsmøde
18. januar på Gerlev Kro
Forret
Honningbagt Laks
Honningsyltet Laks
Honninggravet Laks
————-
Hovedret – Buffet
Honningglaseret Unghane
m/Honningbagte Rodfrugter
Stegt Andebryst m/Appelsin og Honning
Honningstegt Kalvesteg
m/Honningristede Kartofler og
Kalvesky m/Honning
Rødbedesalat m/ Honning og Sennep
Fennikelsalat m/Honning og Æbler
Rødkålssalat m/Nødder og Honning
————-
Dessert
Diverse oste m/Valnødder i Honning
Mazarinkage m/Honningskum