Bestyrelsen

Mød bestyrelsen i PLAN Bi

Fra venstre: Christian Christensen, Helle Koch, Poul Erik Skov Christensen og Nina Launbøl Hansen. (Fraværende: Formand Martin Enevoldsen).

Den 19. marts 2019 fik PLAN Bi en ny bestyrelse:

Formand

MARTIN ENEVOLDSEN. It-programmør og mangeårig selvstændig. Martin har fra starten af PLAN Bi været vores faste it-mand, hvorfor han allerede kender organisationen indefra.
Hvad Martin måtte mangle i bi-kendskab, oppebærer han i den grad i it-erfaring. Og eftersom internettet bliver en mere og mere integreret del af danskernes hverdag, føler vi os godt fremtidssikret på den konto med ham i førertrøjen.

Næstformand

CHRISTIAN CHRISTENSEN. Mangeårig indehaver af en køkkenlågevirksomhed i Australien med over 4.000 ansatte. Seneste ansvarlig for opstart og drift af ”lokale-varer-programmet” i COOP og nuværende iværksætter med virksomheden DRYK, som er på vej på markedet med plantebaseret mælk.
En nytænker, som altid ser muligheder i stedet for begrænsninger, og en erfaren herre i forhold til både landbrugs- og fødevarebranchen – hvilket begge er brancher, som PLAN Bi af indlysende årsager konstant er i berøring med.

Kasserer

HELLE KOCH. Et stærkt kort fra detailhandelsbranchen. Helle har i en menneskealder været førstedame i forskellige guld- og sølvsmedeforretninger i Nordsjælland, hvor hun både har stået for indkøb, afsætning og budgetter. En uvurderlig hjælp for en lille organisation, som lige har åbnet webshop. Vi lægger nu trygt vores økonomi i hænderne på en såkaldt ”skrap” dame.

Medlem

POUL ERIK SKOV CHRISTENSEN. Sømand og jord og betonarbejder – og tidligere formand for først fagforeningen SID i 10 år, og sidenhen forbundsformand for Danmarks største fagforening, 3F. Siden 2017 byrådsmedlem for Socialdemokraterne i Frederikssund byråd. Han har tidligere bestidt en del bestyrelsesposter – blandt andet i Arbejdernes Landsbank, Pension Danmark, ATP og Lønmodtagernes Dyrtidsfond.
Foruden at besidde en helt unik indsigt i organisationsarbejde, er Poul Erik vokset op i et hjem, hvor der blev holdt honningbier. Vi glæder os til at drage nytte af Poul Eriks uovertrufne erfaring, samt at få styrket PLAN Bi´s viden i forhold til biavl.

Medlem

NINA LAUNBØL HANSEN. Journalist, iværksætter og stifter af PLAN Bi. Tidligere medejer og direktør af en af Danmarks første forsikringsmæglervirksomheder, og sidenhen uddannet til tv-journalist på TvAvisen.
Har 20 års erfaring som journalist, blandt andet syv år som skrivende havejournalist – hvilket gav afsættet til at starte PLAN Bi.