Bestyrelsen

PLAN Bi´s BESTYRELSE

Formand

MARTIN ENEVOLDSEN. It-programmør og mangeårig selvstændig. Martin har fra starten af PLAN Bi været vores faste it-mand, hvorfor han allerede kender organisationen indefra.
Hvad Martin måtte mangle i bi-kendskab, oppebærer han i den grad i it-erfaring. Og eftersom internettet bliver en mere og mere integreret del af danskernes hverdag, føler vi os godt fremtidssikret på den konto med ham i førertrøjen.

Næstformand

CHRISTIAN CHRISTENSEN. Mangeårig indehaver af en køkkenlågevirksomhed i Australien med over 4.000 ansatte. Seneste ansvarlig for opstart og drift af ”lokale-varer-programmet” i COOP og nuværende iværksætter med virksomheden DRYK, som er på vej på markedet med plantebaseret mælk.
En nytænker, som altid ser muligheder i stedet for begrænsninger, og en erfaren herre i forhold til både landbrugs- og fødevarebranchen – hvilket begge er brancher, som PLAN Bi af indlysende årsager konstant er i berøring med.

Kasserer

HELLE KOCH. Et stærkt kort fra detailhandelsbranchen. Helle har i en menneskealder været førstedame i forskellige guld- og sølvsmedeforretninger i Nordsjælland, hvor hun både har stået for indkøb, afsætning og budgetter. En uvurderlig hjælp for en lille organisation, som lige har åbnet webshop. Vi lægger nu trygt vores økonomi i hænderne på en såkaldt ”skrap” dame.

Medlem

NINA LAUNBØL HANSEN. Journalist, iværksætter og stifter af PLAN Bi. Tidligere medejer og direktør af en af Danmarks første forsikringsmæglervirksomheder, og sidenhen uddannet til tv-journalist på TvAvisen.
Har 20 års erfaring som journalist, blandt andet syv år som skrivende havejournalist – hvilket gav afsættet til at starte PLAN Bi i 2016.