Art for Bees – Kunstnere i bi-samarbejde for at støtte PLAN Bi

Flemming Quist Møller, far til Jungledyret Hugo, Bennys Badekar og 50års-fødselaren, Cykelmyggen Egon, er en af tre kunstnere som har svunget henholdsvis pensel og kamera i biernes tjeneste. De to andre er maler og jazzmusiker, Thomas Agergaard og fotograf og billedkunstner Stephen Freiheit.

FOTO: Thomas Kurek.

Art for Bees-fernisering i Gjethuset, Frederiksværk 23. september ml. 13 og 16.00.

 

Mennesket lever ikke af brød alene…

Det ved kunstnere om nogen – og det ved bier. De sidste vil bare gerne have blomster. Men alle vi andre vil også gerne have æblekage, jordbær med fløde og masser af nødder og bær. All the good things in life. Alt det vi som forældre nøder vores børn til at indtage: “Spis det nu. Det er godt for dig!”

Alt det får vi kun, hvis der er bier til at bestøve alle blomsterne – it´s that simple!

Kunstnere er kendt som yndere af det gode liv, så der er ikke langt fra PLAN Bi´s mission om at redde vores bestøvning for børn og børnebørn, til Art for Bees…

Dette foto er en lille del af PLAN Bi´s bidrag til udstillingen Art for Bees – de tre kunstneres værker kan vi ikke løfte sløret for endnu, men der bliver rigeligt til både øre og øjne.

Her er dog et lille “sneak peek” på et ganske lille udsnit af Flemming Quist Møllers Art for Bees-værk – kan du kende stregen? 🙂

Malerier, musik og masser af bier

Mens Art for Bees-udstillingen kører i Gjethuset, kan du opleve en masse forskellig musik.

De første trut kommer  fra Halsnæs Jazzfestival 28. september til 1. oktober.

Så følger Keeping Legends Alive, Anne Linnet, Adam & Noah, The Savage Rose, Nabiha, Infernal, Pretty Maids, Phlake, Esben Just Trio, Magtens Korridorer, The minds of 99 og Pink Floyd Project.

Et musikalsk lydbillede til Art for Bees som må siges, at være lige så forskelligartet som vores 233 forskellige bier 🙂

Se hele Gjethusets program HER

Plakater og Artprints

Til udstillingen har hver af de tre herrer kreeret et værk specielt til Art for Bees.

Værkerne udstilles i Gjethuset fra den 23. september til 25. november sammen med andre udvalgte værker – malerier, tegninger, kobberplade tryk, ætsninger, fotografi, litografi med videre.

I forbindelse med udstillingen vil PLAN Bi sælge kunstplakater med de tre Art for Bees-værker, ligesom der vil blive trykt en serie nummererede artprints – signerede og indrammede af henholdsvis Flemming Quist Møller, Stephen Freiheit og Thomas Agergaards unikke Art for Bees-værker.

Vi håber, at salget vil give lidt til både kunstnere og PLAN Bi´s fremtidige arbejde – vi deler i porten.

FOTO: Thomas Kurek

 

Læs mere om de tre kunstnere HER

Art for Bees-udstillingen fortsætter til Fyn og Lundsgaard Gods i 2018.

Læs mere om Kulturhuset Anexet på Lundsgaard Gods HER